Eerste netwerk event

We kijken terug op een geslaagd netwerk event. De ondernemers hebben plaats genomen op het podium. Na een korte introductie over hun onderneming vroegen we ze het hemd van het lijf. Aan de hand van stellingen deelde zij hun visie op het ondernemerschap. Er een was leuke interactie met de ondernemers in de zaal.

Deze avond werden we meegenomen in de belangrijkste overwegingen en keuzes die deze ondernemers gemaakt hebben. Waar ze vandaan komen, waar ze nu staan en waar ze naartoe willen. Ze deelde hun belangrijkste ondernemerslessen en tips met iedereen in de mooie ruimte van het Kwartier in Asten. Tijd om achterover te leunen in de stoel was er niet. Het was zo interessant dat iedereen aan de lippen van de ondernemers hing.

Wat nam je mee naar huis?

Alle ondernemers gingen na een gezellige avond naar huis met een flinke dosis inspiratie. Tijdens de borrel zijn er leuke nieuwe contacten gelegd met ondernemers uit de regio. Een borrel aan de bar met een heerlijke borrelplank ernaast maakte deze avond compleet. Iedereen ging met een big smile naar huis.

Een aantal ondernemers stonden te shinen voor de camera zodat ze binnenkort hun online profiel kunnen voorzien van een nieuwe zakelijke portretfoto

Online community

Bouwen aan jouw netwerk kan offline via onze events. Deze avond is onze online app gelanceerd. Hiermee breid je ook jouw netwerk uit van achter je telefoon.

De app bestaat uit een besloten groep ondernemers uit de regio. Je ontmoet hier andere ondernemers, deelt tips & tricks en krijgt altijd een uniek voordeel voor onze events.

Nu al een succes! Er zijn al wat leuke contacten en opdrachten via de app ontstaan.