“Netwerken, dat is niks voor mij” 

We horen het regelmatig om ons heen. Denk jij dan ook aan het moment dat je een beetje ongemakkelijk met een drankje in je hand staat tussen heel veel onbekende mensen? Moet ik nu een vreemde gaan aanspreken? En wat moet ik dan zeggen? Heb jij hierdoor ook stiekem een hekel aan netwerken?

Geen zorgen, wij maken netwerken laagdrempelig en gezellig. Vooraf duiken we samen in een thema, waardoor je voldoende gespreksstof hebt om over na te praten. En door een aantal leuke verassingen in het programma, leer je direct een aantal ondernemers kennen.

Om het nóg wat makkelijker te maken, delen we 3 leuke netwerk tips met je.

Tip 1: Stop met visitekaartjes
Heb jij al eens aan een digitaal visitekaartje gedacht? Met Taptoconnect maak je er een in een handomdraai.
Even scannen en al jouw contactgegevens staan in de telefoon van de ander. Bekijk de video om te zien hoe het werkt.

Tip 2: De juiste mindset
Het gesprek aangaan met een ander met als enige doel ‘verkopen’ is voor jezelf ongemakkelijk. En voor de ander ronduit irritant. Ga het gesprek aan vanuit oprechte interesse. Kijk waar je een ander bij kunt helpen en verbind de ander met waardevolle connecties uit jouw netwerk. Door op die manier de verbinding aan te gaan, zullen anderen jou ook aanbevelen in hun netwerk.

Tip 3: Een goede voorbereiding
Op een vreemde afstappen blijft altijd lastig. Daar hebben we iets op bedacht. In onze app zie je precies wie zich hebben aangemeld voor een event. Het is al een stuk fijner als je weet dat er een aantal mensen zijn die je kent. Het netwerken wordt ook doelgerichter, omdat jij vooraf kunt bekijken welke interessante nieuwe contacten aanwezig zullen zijn. De app is gelanceerd op 25 mei tijdens het netwerk event.

Heb jij ook interesse om deel te nemen aan de Online community? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & ontvang meer info!